ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ {{order.final_cost}}
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Τρόποι & Πολιτική αποστολών

Παραλαβή από το φαρμακείο μας

Στην οδό 25ης Μαρτίου 264 στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει η παραγγελία σας να είναι 20€ και άνω.

Η παραγγελία ετοιμάζεται την ίδια ή την επόμενη ημέρα και μόλις είναι έτοιμη λαμβάνετε e-mail και μήνυμα στο κινητό σας με την ημέρα και τις ώρες που μπορείτε να έρθετε να την παραλάβετε.

Κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί ο αριθμός της παραγγελίας σας, που αναγράφεται στο e-mail και στο μήνυμα που σας έχουμε στείλει στο κινητό σας.

Οι παραγγελίες θα παραμένουν στο φαρμακείο μας για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των πέντε ( 5 ) ημερών θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας.

 

Αποστολή με Εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier)

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας έως τις 17:00 το απόγευμα εργάσιμων ημερών αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 17:00 το απόγευμα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλα τα επιλεγμένα προϊόντα να είναι διαθέσιμα.

Στην περίπτωση που κάποιο από αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email από κάποιον εκπρόσωπό μας, ο οποίος θα σας ενημερώσει και για το χρόνο παραλαβής τους.

Οποιαδήποτε ενέργεια θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες, ο οποίος μπορεί να επιμηκυνθεί σε περίπτωση κακών καιρικών φαινομένων ή σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές.

 

Έξοδα αποστολής

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Για τις αποστολές προς Κύπρο και Βουλγαρία μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά.

 

Αποστολές εντός Ελλάδας

 

 • Για αγορές από 49€ και πάνω και μέχρι 3 κιλά βάρος (ογκομετρικό ή πραγματικό) η αποστολή είναι δωρεάν.
 • Για αγορές μικρότερες των 49€ και μέχρι 3 κιλά βάρος (ογκομετρικό ή πραγματικό) τα έξοδα αποστολής είναι 3.00€.
 • Για παραγγελίες άνω των 3 κιλών βάρους, η χρέωση είναι 0.90€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Για αποστολές εντός Κρήτης και αγορές μικρότερες των 49€, η χρέωση διαμορφώνεται στο 2,00€ μέχρι 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 0.80€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Για αποστολές εντός πόλης με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 1.50€ μέχρι τα 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 0.60€.
 • Στην περίπτωση που ως τρόπος πληρωμής επιλέγεται η αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€. H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 599€. Για παραγγελίες από 600€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

 

Αποστολές προς Κύπρο

 

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ EXPRESS (1-4 εργάσιμες ημέρες)

Έως τα 2 κιλά βάρους, 22.00€

Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 5€.       

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 6€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

 

 • STANDARD ΑΠΟΣΤΟΛΗ (7-10 εργάσιμες ημέρες)

Έως τα 7 κιλά, 13.00€

Από 7 έως 10 κιλά, 22.00€

Από 10 έως 15 κιλά, 32.00€

Από 15 έως 20 κιλά, 47.00€

Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από 20, η προσαύξηση είναι 1.85€

Όταν η αντικαταβολή είναι μετρητοίς, η προσαύξηση είναι 2.50€

 

Αποστολές προς Βουλγαρία

 

 • Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 1 με παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6.90€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.85€.
 • Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 2 με παράδοση σε 1-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 8.50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.85€.

Ζώνη 1: Sandanski, Petrich, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokovomladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa

Ζώνη 2: Υπόλοιπη Βουλγαρία

 • Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Βουλγαρία, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης, ανέρχεται σε 1.85€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Επιπλέον πληροφορίες

Για τα βαριά αντικείμενα, με στόχο το χαμηλότερο κόστος των μεταφορικών, η αποστολή δύναται να γίνει με πρακτορείο μεταφορών και η παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εφόσον επιλεγεί αυτός ο τρόπος αποστολής, θα ενημερωθείτε από έναν εκπρόσωπό μας για το ακριβές ποσό των μεταφορικών και η αποστολή θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.