ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ {{order.final_cost}}
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Πολιτική επιστροφών

  • Γενικές πληροφορίες

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι για όλες τις αποστολές μας φροντίζουμε η συσκευασία να είναι η καλύτερη δυνατή ώστε τα προϊόντα να μεταφέρονται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και σε άριστη κατάσταση.

Η διαδικασία της επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει να γίνεται πάντοτε σε συνεννόηση με το Purepharmacy.gr

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που εκδίδεται το παραστατικό πώλησης.

Στη μεμονωμένη περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι κατεστραμμένο ή χυμένο, η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται εντός 24 ωρών από την παραλαβή του. Αποστολή φωτογραφίας του κατεστραμμένου προϊόντος στο info@purepharmacy.gr, καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας είναι απαραίτητη πριν την αποστολή του προϊόντος.

Αν υπάρχει αλλοίωση στις εξωτερικές συσκευασίες, εφόσον το προϊόν που είναι προς χρήση δεν έχει υποστεί ζημία ή καταστροφή, δεν αντικαθίσταται.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επιστροφές που αφορούν σε βρεφικά γάλατα και βρεφικές τροφές, ορθοπεδικά προϊόντα, είδη διατροφής και προϊόντα ψυγείου δεν γίνονται αποδεκτές, για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος που καλύπτεται με εγγύηση, αντικαθίσταται σε συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία που παρέχει την ισχύ της εγγύησης.

Σε περίπτωση που η παραγγελία γίνεται με έκδοση τιμολογίου, τυχόν επιστροφή προϊόντων πραγματοποιείται με έκδοση δελτίου αποστολής από μέρους σας και αντίστοιχη έκδοση πιστωτικού τιμολογίου από εμάς.

 

  • Όροι επιστροφών

Σε περιπτώσεις οποιουδήποτε λάθους με υπαιτιότητα του Purepharmacy.gr που αφορά στην παραγγελία σας, ισχύει πολιτική πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας, σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε (τηλεφωνικά ή μέσω email) ή αντικατάσταση των προϊόντων με προϊόντα ίσης αξίας. Τα μεταφορικά της επιστροφής σε αυτές τις περιπτώσεις βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο το Purepharmacy.gr

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου πακέτου.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Purepharmacy.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή του χρηματικού του ποσού. Το προϊόν θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

Προσοχή: Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι με ταχυδρομείο.

 

  • Υπαναχώρηση παραγγελίας

Ο επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στο Purepharmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων.

Στην περίπτωση αυτή η ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να γίνεται εντός 24 ωρών από την καταχώρησή της, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και να γνωστοποιείται στο Purepharmacy.gr τηλεφωνικά ή μέσω email. (Απαραίτητος για τη διευκόλυνσή σας είναι ο αριθμός της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο του αγοραστή)